Anisktsmasker er perfekt for å justere hudtilstanden din!


Postet 13 august 2015 i Look At Me Blogg.

Anisktsmasker er perfekt for å justere hudtilstanden din!

De kommer i like mange varianter og med like mange ulike effekter som serum, men kan gi en mer intens effekt. En maske er ofte en kremkonsistens som er for tykk til at alt trekker inn i huden. Dette gjør at laget med maske tetter igjen for fordampning av vann og aktive ingredienser bort fra huden. I løpet av tiden masken ligger på trekker fukt, fuktighetsbindende faktorer og pleiende ingredienser ned i huden.

 
Fuktighetsmasker er noe de fleste bør bruke regelmessig, selv om hudtypen er fet. Mange blander dette med fett og fukt og tror de trenger uttørkende produkter dersom huden virker fet. Men fukt får man aldri for mye av! Bruk en fuktighetsmaske 2-3 ganger i uken og opplev hvordan huden din jevnes ut og får tilbake spenst og mykhet.
Absorberende masker fjerner fett og demper blankhet dersom du har fet hudtype. De bør inneholde fuktighetsfaktorer sammen med de absorberende ingrediensene slik at du fjerner fett og tilfører fukt samtidig. Brukes 1-2 ganger i uken eller ved behov.
Oppstrammende antiage-masker tilfører huden ingredienser som stimulerer kollagenproduksjonen og gjør dermed huden fastere. Man kan også få masker som jevner hudtonen dersom du har fått ujevn pigmentering. Bruk av masker vil øke effekten av hudpleierutinen din.
Vi anbefaler å få veiledning også ved kjøp av masker, slik at du finner den riktige masken for deg. Mye avhenger av hva du trives med av konsistenser og hvilken tilstand huden din er i, noe som varierer. Men sett av 5-10 minutter noen ganger i uken til å pleie deg selv med en maske, -huden din vil takke deg for det!

Kilde: www.dermanor.no