CARITA PARIS


Postet 30 mars 2014 i Look At Me Blogg.

CARITA PARIS

Som den største Carita forhandleren i Oslo og på topp tre i Norge, er vår hudterapeut Kristin fra avd.skøyen så heldig å få reise ned til selveste Carita huset i Paris.

Som den heldige vinner av denne turen skal Kristin få faglig påfyll, omvisning i Carita huset og en Carita behandling av treneren selv i Carita.

Det å få reise til Carita huset Paris, er alle hudterapeuters DRØM! Carita huset som har fått navnet House of Beauty ligger midt i den fasjonable gaten 11 foubourg st-honorè i hjertet av Paris. Med inspirasjon fra de kreative Carita-søstrene var dette stedet grunnleggelsen av Carita «Haute Beautè».

Denne prestisjetunge salongen er i dag en av de lekreste og mest eksklusive i Paris, oger stedet hvor Caritas ekspertise innen skjønnhet og velvære utvikles år etter år. De kombinerte effektene av House of Beautys behandlinger og aktive produkter for ansikt, kropp og hår avdekker det unike og vakre i enhver kvinne.

Her er noen bilder fra turen og Kristin’s ord om opplevelsen.

image

image (3)

image (2)

Kristin – » Carita huset var luksus fra start til slutt! Hvert eneste rom var så gjennomført og flott! Jeg opplevde kjempe god service og man følte seg virkelig ønsket. Det var som å være en prinsesse for en dag! Og ordtaket fra Carita søstrene << WE TAKE CARE OF YOUR DREAMS >>er virkelig det rette ordet for opplevelsen jeg fikk.  Behandlingen var helt fantastisk og terapeuten min var veldig dyktig. Jeg har lært mye og fått masse ny inspirasjon som jeg skal ta med meg hjem.»

Nå er det min tur til å kunne si << I CAN TAKE CARE OF YOUR DREAMS >>.

Kristin