Elizabeth Arden Pro – Salongbehandling!


Postet 3 september 2017 i Look At Me Blogg.

Elizabeth Arden Pro – Salongbehandling!

Vår klient har vært igjennom en kur med salongbehandlingen til Elizabeth Arden Pro. Kuren består av 6 syrepenslinger over 6 måneder. I tillegg har hun brukt hjemmeprodukter fra samme serie. Under bildet får du vite hva som er gjort og du får se før/etter bilder av klienten.  

 

Elizabeth Arden Pro salongbehandlingen finnes i to styrker: 30% og 50%. På denne klienten har vi penslet med 50% syrepensling inkl forsterkning av penslingen med High definition peel pads. Hjemme har hun brukt anti-age rensekrem, cellular recovery serum, age defying serum, Triple action Protector SPF50, barrier repair complex (natt) og High definition peel pads.

Multifunctional peel gel 50% (penslingen som her er brukt) består av en unik kombinasjon av melkesyre(AHA), mandelsyre(AHA), glykolsyre(AHA) og salisylsyre(BHA) som effektivt skal reduserer synligheten av fine linjer, rynker og pigmentflekker, samtidig som den skal gi jevnere, fastere og friskere hud.

Før/Underveis 

Før/Etter 

Merk: før/underveis og før/etter bildene er tatt i forskjellig lys, men vi ser en tydelig forskjell på porestørrelse, pigment og linjer rundt øynene. Vi har absolutt oppnådd en jevnere hudtone og klienten er godt fornøyd!

Pris for salongbehandling i kur på 6 ganger: 50% behandlingen 4300,- (her betaler du for 5 behandlinger og får den 6. gratis.)

Kom gjerne innom oss for en konsultasjon.