Hvem er egentlig Året`s Hudterapeut


Postet 4 desember 2017 i Look At Me Blogg.

Hvem er egentlig Året`s Hudterapeut

Navn: Jannicke Jansen
Alder: 24
Status: Samboer

Litt om Jannicke. 

Jannicke er en lystig Bergenser som lever et rolig a4 liv i Oslo sammen med sin samboer. Hun flyttet til Oslo for 2,5 år siden for å møte nye utfordringer og for å få mer erfaring som hudterapeut. Hun har alltid vist at hun vil jobbe med mennesker og begynte derfor på Helse og Sosial på videregående. Her ble hun inspirert av en venninne til å starte på hudpleier og siden har hun elsket yrket sitt. Hun ble ferdig utdannet som hudterapeut i 2011. 

Jannicke har nå jobbet som hudterapeut i avd. Akersgata i 2,5 år og etter å ha vunnet tittelen som Året`s Hudterapeut 2017, har hun bare strålet og fått enda mer passion for yrket sitt. 

 

Hvordan ble du årets hudterapeut?

Det må være fordi jeg bryr meg om kunden, husker kunden, er en god lytter,  holder meg faglig oppdatert og liker å hele tiden å lære noe nytt.  Jeg elsker også å arbeide med Elemis behandlinger. Disse behandlingene er fantastisk gode og jeg merker kunden elsker dem like mye som jeg. I tillegg til Elemis behandlinger har jeg stor interesse for massasje og microblading.

 

Har du noe favoritt serie?

Elemis er helt klart min favoritt serie å jobbe med og som jeg personlig bruker  hjemme også.

 

Hvilke er dine favoritter?

Fra Elemis, hele Dynamic serien og Biotec ansiktsrens er mine favoritter om jeg må velge ut noen. Disse produktene holder huden min stabil, gir meg glød, fuktighet og holder huden min i sjakk ettersom jeg har hatt litt problemer med huden tidligere.

           

Hva består dine hudpleierutiner av? 

I tillegg til et glass ferskpresset appelsin juice starter morgen rutinene mine med….
biotec ansiktrens sammen med Babor sin elektriske rensebørste. Ansiktrensen repeteres 2 ganger og avsluttes med NIOD ansiktspray. Etter rens påfører jeg NIOD fuktighets serum, så Dynamic serum som avsluttes med dagkremen Dynamic med spf 30 og NIOD photography fluid.

Hvilken make-up bruker du? Babor Age ID

På kvelden repeteres samme rutiner som på morningen bortsett fra at jeg bytter ut dagkremen min med en nattkrem. Her bruker jeg det nyeste natt produktet fra Elemis Peptide4 som er en krem-olje, fantastisk produkt.

Ukentlig bruker jeg en ansikts peeling 1-2 uken etterfulgt av maske.  Her er mine favoritt produkter skin buff og pro-collagen marine mask fra Elemis selvsagt, ler hun samtidig.

 

Har du noen tips til leserne?

Ja, ta vare på huden din! Det viktigste man gjør er å rense å tilføre fuktighet.  Oppsøke en hudterapeut når du føler at huden din er i ubalanse evt ta en skinscanning.