HVILKEN HÅRKUR BURDE DU BRUKE?


Postet 8 januar 2015 i Look At Me Blogg.

HVILKEN HÅRKUR BURDE DU BRUKE?

Håret ditt er like avhengig av fuktighet som huden din, året rundt! Du bør bruke hårkur minimum én gang i uken for å være sikker på at håret ditt får den fuktigheten og pleien det trenger. Det er ikke alltid lett å vite hvilken hårkur man skal velge, men her gir vi deg noen retningslinjer som kan hjelpe deg med å bruke riktig kur til ditt hår:

SKADET HÅR:
K-PAK RECONSTRUCTOR har blitt kåret til “Verdens beste kur” i Stylist Choice Awards hele 14 år på rad. Den er den ultimate proteinkur for å reparere og gjenoppbygge et skadet hår.

 

TØRT HÅR:
K-PAK INTENSE HYDRATOR: Intens fuktighetskur som gjenoppretter fuktighetsbalansen i håret. Kontrollerer brusete hår og bedrer elastisiteten.

 

NORMALT ELLER BEHANDLET HÅR:
K-PAK REVITALUXE: En quick fix protein– og fuktighetskur som kan erstatte conditioner i perioder hvor håret trenger ekstra fuktighet og pleie. Man kan umiddelbart se og føle at håret blir sterke og mer fuktighetsrikt etter hver behandling.

 

 

TYNT HÅR:
K-PAK LIQUID RECONSTRUCTOR er en leave-in-kur som gir gir super styrke og glans samtidig som den gjenoppbygger. Den er vektløs og derfor perfekt til de med tynt hår.

 

TYKT, GROVT HÅR:
MOISTURE RECOVERY TREATMENT BALM: Fantastisk, fuktighetsgivende kur for tykt og grovt hår. Den gjenoppretter fuktighetsbalansen i håret og gir mykt, glansfullt hår. Kuren forsegler fuktigheten i håret og er ideell for naturlig tørt hår som vanligvis ikke holder på fuktigheten.

 

FARGET HÅR:
COLOR ENDURE TREATMENT MASQUE: Fuktighetskur som beskytter hårfargen, gir volum og forbedrer hårets kondisjon med et glansfullt og levende resultat.

 

Er du fortsatt i tvil om hvilken kur du bør velge kan du høre med frisøren din. Det er alltid kjekt å få gode tips og råd fra noen som kjenner både kurene og håret ditt ekstra godt.

Velkommen til oss!

 

Kan også kjøpes på vår nettbutikk http://lookatmenettbutikk.no/category/joico-12/