HVORDAN OPPSTÅR PIGMENTERING I HUDEN? 


Postet 13 april 2016 i Look At Me Blogg.

HVORDAN OPPSTÅR PIGMENTERING I HUDEN? 

UV lys aktiverer melanin produksjonen i huden vår. Da øker melanosomer i både antall og størrelse, og enzymet tyrosinase dannes og setter i gang aktiviteten som produserer melaninpigmentet i melanosomene. Disse vandrer opp til hudoverflaten og når de når det øverste hudlaget farges de døde hudcellene våre. 

Hvordan blir jeg kvitt disse pigmenteringene? 

Det finnes flere gode produkter på markedet for pigmentering med gode resultater. Det er viktig at produktet har ingredienser som bedrer pigmentering, jevner hudtonen, hemmer melanin produksjonen og dannelsen av tyrosinase. Men det er også viktig å peele huden 1-2 ganger i uken og bruke høy solfaktor! 

Hva skal jeg velge? 

Disse er våre favoritter….

Elemis- Advanced Brightning Even Tone Serum

Dette intensive serumet er klinisk bevist å minske ujevn pigmentering etter bare 28 dager. 

Hudtonen blir jevn og får ny glød. 

Inneholder ingredienser som hemmer melaninproduksjonen, minsker oppkomsten av aldersflekker, ujevn pigmentering, absorberer overflødig talgproduksjon, virker mykgjørende og mattende. 

  
Elemis – White Brightening Dark Spot Corrector

Denne pennen korrigerer direkte pigmentflekker og ujevnheter. Brukes på ansikt, hals, decollete og hender. 

Inneholder ingredienser som hemmer melanin produksjonen og som bryter ned melaninet.

  
Elizabeth Arden PRO – Skin Brightening Serum

Et serum formulert med en nyskapende, egenutviklet kombinasjon av AHA/ Retinoid konjugat og klorogensyre for å gi huden unike egenskaper som normaliserer og jevner hudtonen. Huden blir synlig mer strålende og glatt.

Påfør 1-2 pump på ansikt, hals og décolleté og masser lett inn. Brukes 1-2 ganger daglig, eller som anbefalt av din hudpleier.

 
Elizabeth Arden PRO – Brightening Peel Pads

Disse eksfolierende padsene inneholder en avansert hudperfeksjonerende formel, for å gi unike lysnende egenskaper som normaliserer og jevner hudtonen. Huden blir mer strålende og glatt.

Stryk forsiktig med en pad over renset ansikt og hals 2-4 ganger i uken eller som anbefalt av din hudpleier.

NB: En mild stikkende følelse er normalt. Start med 1 gang i uken; for best resultat, øk gradvis til 4 ganger i uken, men brukes ikke to dager på rad. 

Funker det? 

Ja, disse funker og vi har selv sett det med det blåtte øyet og med fantastiske resultater ved skin scanning, som du også kan utføre før du starter på produktene hos oss. 

Nb! I produktene over har vi bare tatt for oss de produktene som jobber med pigmentering. Vi anbefaler rens, dag, nattkrem og solfaktor tilpasset hudtypen i tillegg for best resultat og for en sunn hudhelse.