Kemøn


Postet 6 mars 2013 i Frisør.

Kemøn

Kemon S.P.A er et 100% italiensk selskap som ledes av Nocentini familien, som grunnla bedriften i 1959. Kemon har produsert og distribuert eksklusive produkter, kursing og bildemateriale for det profesjonelle frisørmarkedet i mer enn 50 år.

Med et moderne forskningslaboratorium som kontinuerlig utvikler nye produkter for å tilfredsstille behovene til fagfolk rundt om i verden, en sentralisert produksjon med ISO 9001:2000 kvalitets sertifiseringsstandarder, kontinuerlig trening og markedsmateriale på høyt nivå gjør Kemon til et av de ledende selskapene på den italienske profesjonelle hår styling markedet.
Kemon har siden 1980-tallet vært i drift på internasjonalt nivå og har nå en tilstedeværelse i mer enn 40 land over hele verden. Denne tilstedeværelsen er i kontinuerlig vekst og Kemon utrykker ønske om å være ambassadør for italiensk stil og kvalitet.
Kemon holder arrangementer, konferanser, kurs, organisasjonstilhørighet og undervisning. Kemon sine arrangementer i verden er stadig i utvikling, men alltid med det formål å tilby de fineste verktøyene og den beste informasjon for å forbedre aktiviteter og produktkunnskap hos frisører over hele verden.