Make-Up

bM_OrigFoundFamily_Horz

Vi viser deg gjerne hvordan du legger makeup og finner dine farger for BEST resultat! GRATIS ved kjøp av 3 bareMinerals produkter (gjelder for 25min makeup veiledning).

BAREMINERALS

bareMinerals er en komplett makeup-serie basert på naturlige mineraler og er den reneste makeupserien på markedet. De mineralbaserte produktene er helt frie for konserveringsmidler, parfyme, emulgatorer, mineraloljer, kunstige fargestoffer, parabener eller andre kjemiske stoffer som kan gi sensitiv eller uren hud. Produktene er ikke testet på dyr.

BRA FOR HUDEN
bareMinerals SPF 15 Foundation og bareMinerals READY SPF 20 Foundation jobber med huden, ikke mot den. Flere av mineralene har pleiende effekter og motvirker tørr hud, hudirritasjoner og hudaldring takket være solbeskyttelsen. bareMinerals passer alle hudtyper, til og med sensitiv eller uren hud.

HELT NATURLIG RESULTAT
Med bareMinerals Foundations får du et helt naturlig resultat. Samtidig får du den dekningen du ønsker, slik at bl.a. linjer og ujevnheter blir mindre synlige. Gir naturlig glød og utstråling.

FOREBYGGER HUDALDRING
bareMinerals Foundations inneholder mineraler som gir høy UVA-beskyttelse og forebygger dermed hudaldring. Anbefales av den amerikanske kreftforeningen.

bareMinerals har også kommet med kompakt makeup. bareMinerals READY makeup inneholder SeaNutritive Mineral Complex som er en unik kombinasjon av pleiende, mineralrike alger og tang, nøye utvalgte kaldpressende oljer og naturlige pigmenter.

bareMinerals produktene er helt unike og gir et usedvanlig naturlig resultat og er dessuten ideelt mot hud problemer!

[divider top=»0″]

 

[divider top=»0″]

120922131845_385864195


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BABOR MAKEUP – Kun i Akersgata  

«Alle kvinner er vakre» og «make up må bæres, men ikke være synlig» Slik lyder mottoet til den internasjonale face design direktøren Peter Schmidinger.

I dag betyr ikke make up og se sminket ut. Derfor er » nude looken» så kjent og populær . Det handler mer om å se bra ut med lite farge.   Kvinner vil se perfekte ut hele dagen og med lite vedlikehold. Derfor har face designeren Peter Schmidinger utviklet et konsept som lett og raskt kan brukes av alle kvinner.

Konseptet er basert på på grunnsetningen: Make up er først form, så farge! Grunnlaget for enhver perfekt make up er først og fremst en optimal forbedring av ansiktsformen.

Vi viser deg hvordan, velkommen til Look at Me Akersgata!