Tilbake til Om Oss

Våre ansatte Look at me – Skøyen


Michelle

Frisør & Make-Up Artist
Michelle har jobbet som frisør i 10 år og utdannet seg til Makeup artist i 2012 ved Art Complexion makeup skole. Hun har stor interesse for både hår og makeup, og spesialisert seg innen hair extetions og fargeteknikker.
Hun liker å yte det lille ekstra slik at du som kunde skal føle deg godt tatt vare på og er flink til å komme med veiledning til hvordan du kan oppretteholde frisyren din hjemme.

Ida

Frisør, Fargespesialist & Stylist

Ida har jobbet som frisør siden 2006. Hun er sertifisert Redken fargespesialist og stylist, samt spesialisert seg på hair extentions.

Noe av det mest inspirerende for Ida i hverdagen er det å få lov til å påvirke og være med på å ta hånd om deres utseende sammen. Hun får deg til å slappe av, føle deg sett og bli ivaretatt, noe som Ida setter høyt for at du som kunde skal være fornøyd.


Beate

Frisør, fargespesialist, stylist & Makeup artist

Beate har jobbet som frisør siden 2006 og har makeup utdannelse fra Paris, Fleurimon maquillage (2013). Dette gjorde hun for å kunne utvikle seg videre og jobbe mer kreativt som frisør. Hun er alltid ute etter ny inspirasjon og holder seg oppdatert på mote og trender. Hun har øyet som ser og vil beskrive Beate som en kreativ, faglig, sosial og blid jente.


Kristin

Hud, fot & Kroppsterapeut
Kristin brenner for faget!
Med spesialisering på Carita og Elemis behandlinger har hun i tillegg utdannet seg i 2016 som autorisert fotterapeut. Hun har også stor lidenskap for bryn styling, vippe extetions, make-up og manikyr. Kristin brenner for faget sitt, og er meget opptatt av at du som kunde skal få resultater, velvære og ro.

Pernille

Hud & Kroppsterapeut

Pernille har stor interesse for faget også personlig. Hun ønsker at deg som kunde skal oppnå gode resultater både i behandling og hjemme. Hennes spesialfelt er Elemis behandlinger og bryns design, hvor hun også utfører microblading.


Guro

Hud & Kroppsterapeut

Guro liker å jobbe med resultatorientert hudpleie like mye som å gi velvære til folket! Hun utfører alle behandlinger vi tilbyr, med massasje, medisinsk hudpleie og føtter som spesialfelt.
Hun er lidenskapelig opptatt at du skal være fornøyd og få den beste veiledningen, og deler derfor sin kunnskap med glede!


Sandra

Hud & Kroppsterapeut

Den glade sunnmøringen begynte hos oss høsten 2016. Hun utfører alle behandlinger og har spesialfelt i Elemis behandlinger og voksing. En rolig behagelig terapeut.

 


Tina

Daglig leder

Tina ble utdannet som hud & spa terapeut i 2007 med tilleggstuedannelse som make-up artist og negldesigner. Hun har jobbet i Look at me siden 2008, og startet opp på Skøyen i 2011. Hun elsker kombinasjonen med både frisør, hud og make-up og med bred kunnskap på alle våre produktserier, har hun stor lidenskap for god og riktig veiledning for både hud og hår. Det er viktig for henne at du som kunde føler deg velkommen og ivaretatt hos oss, og vil gjerne ha tilbakemelding på både ris og ros!