Tenk på helsen din og velg trygge smykker.


Postet 21 september 2015 i Look At Me Blogg.

Tenk på helsen din og velg trygge smykker.

Høstens kolleksjon fra Blomdahl er fargen golden rose sterkt representert, selvfølgelig sammen med andre klassiske farger. Disse smykkene er de beste til deg som ønsker å unngå allergene og helseskadelige materialer.

Tenk på helsen din og velg trygge smykker.
Skånsomme smykker fra Blomdahl er utviklet i samarbeid med hudleger, for å passe alle som ønsker å unngå kontaktallergier og andre helserisikoer. Alle smykkene er laget i nøye utvalgt titan og plast av ren medisinsk kvalitet med Swarovski-krystaller.

Unngå mer enn bare nikkel
Selv om nikkelallergi er den vanligste kontaktallergien, kan smykker inneholde mange andre allergene materialer, eksempler på dette er kobolt, gull, epoxy og akrylater. De kan til og med inneholde giftige, kreftfremkallende eller andre helseskadelige materialer, for eksempel bly, kadmium, formaldehyd, ftalater og bisfenol A (BPA). Derfor har Blomdahl valgt å produsere smykker i kun hudvennlige materialer.

H15_Nyheter_hosten2015_titan

Det mest skånsomme metallet
Med ren, medisinsk titan trenger du ikke å bekymre deg for nikkel, kadmium, bly og andre uegnede materialer.

H15_Nyheter_hosten2015_plastic

Helt unik materiale med 0 % nikkel
Den rene medisinske plasten er nøye utvalgt for å være hudvennlig, uten noen kjemiske tilsetninger eller andre forurensninger. Blomdahls øredobber i ren medisinsk plast er lette og behaglige å bruke.

Blomdahl beskytter kunder og hulltagere i hele verden mot helserisikoer i forbindelse med ørehulltagning og bruk av smykker.

Kilde: http://tendenz.net/Blogg/Hoestens-hudvennlige-nyheter#sthash.EfiuxH5n.dpuf