THE LOB – DEN NYE BOB’EN


Postet 28 oktober 2014 i Look At Me Blogg.

THE LOB – DEN NYE BOB’EN

Den klassiske bob’en har fått en ny og trendy twist: The lob – Hollywoods hotteste frisyre! Lengre, løsere og hippere enn den klassiske bob’en. “The Lob er denne sesongens mest ettertraktede look og har tatt kjendisene med storm”. Har du også falt for lob’en? Få looken gjennom disse enkle tipsene!

EN LENGRE VARIANT AV DEN KORTE BOB’EN
Lob’en er ganske enkelt en lengre bob. I motsetning til den stilrene og klassiske bob’en, er lob’en lengre og litt løsere. Lob’en strekker seg mot skuldrene og uttrykker en mer tilfeldig og sexy look.

PASSER FOR DE FLESTE HÅRTYPER
Lob passer spesielt fint til de som har litt naturlig bevegelse og tekstur i håret. Har du stritt og glatt hår, bruk et stylingjern eller en krølltang og skap litt bølger og tekstur. Bruk texture boost som gir en røff sexy beach-følelse i håret sammen med humidity blocker for å forlenge frisyrens varighet og beskytte mot luftfuktighet. Har du et hår som er brusete og tørt, anbefales å bruke en hårkur som K-pak intense hydrator for å tilføre fuktighet og en mykere overflate. Bruk K-pak smoothing balm og føn håret tørt med en stor børste. Avslutt med texture boost og humidity blocker som beskrevet over.

The_Lob_JOICO_produkter

PASSER FORSKJELLIGE ANSIKTSFORMER
Lob’en passer til de fleste ansiktsformer, men har du en rund eller oval ansiktsform passer den perfekt. Dersom du har et smalt ansikt kan du vurdere en pannelugg eller mer volum på sidepartiene for å balansere og tilpasse frisyren bedre til ansiktet ditt.

ENKEL Å STYLE
Lob’en er enkel å style. Den største tabben man kan gjøre er å overstyle loben. Bruk fingrene i kombinasjon med føner og skap den perfekte, “uperfekte” og tilfeldige looken!

FRISØREN DIN KAN HJELPE 
Ta med et bilde du liker og vi kan tilpasse og anbefale den perfekte lob til din ansiktsform og hårtype!

Booke time? Velg klipp design

Velkommen!